15 жовтня 2015 року в рамках проекту «Бізнес школи» та за організацією СНТ «ВАТРА» відбувся майстер-клас по тайм-менеджменту для здобувачів вищої освіти першого курсу ВТЕІ КНТЕУ. Для проведення майстер-класу було запрошено громадського та політичного діяча Максима Студілко. Ознакою успішної людини є раціональне використання її головного ресурсу – часу! Вміння керувати часом, ставити персональні цілі та досягати їх, бути самокритичним та ніколи не зупинятися на досягнутому – ці питання актуальні завжди, особливо у студентські роки. Протягом майстер-класу здобувачі вищої освіти навчилися поєднувати непоєднуване у 24 години та бути більш організованими для виконання поставлених цілей.
15 жовтня 2015 року в рамках святкування Днів факультету товарознавства, туризму та готельно-ресторанної справи кафедрою філософії та економічної теорії було проведено Брейн-ринг на тему: «Молодь у сучасному глобалізованому світі». Учасниками гри були три команди: команда закладу «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 1 Вінницької міської ради», команда гуманітарно-естетичного колегіуму № 18 Вінницької міської ради та команда студентів групи Т-11 д.ф.н. ВТЕІ КНТЕУ. Брейн-ринг було присвячено з’ясуванню рівня знань як здобувачів ВТЕІ КНТЕУ, так і майбутніх випускників шкіл міста Вінниці щодо проблем сучасного розвитку українського суспільства в умовах глобалізованого світу, формування у них почуття причетності до інтеграційних процесів, що відбуваються у європейському просторі.
15 жовтня 2015 року в рамках святкування Днів факультету товарознавства, туризму та готельно-ресторанної справи проводився майстер-клас із приготування піци в кафе-пастерії «у MAMAН», у якому взяли участь здобувачі вищої освіти груп ХТІ-11д, ГРС-21д, Т-21д, ХТІ-21д,ГРС-41д Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. Під час майстер-класу Денис Задорожнюк (здобувач групи ГРС-21) розповів про кафе-пастерію «у МАМАН», зазначив, що це перша і єдина вінницька пастерія, де можна скуштувати 6 видів італійських макаронів, які готуються виключно з твердих сортів пшениці, всі страви виготовлені за найдосконалішими рецептами італійських кухарів. Повар Вадим продемонстрував приготування різних видів італійських піц на дровах, після чого учасники майстер-класу пригостилися виготовленими піцами та чаєм, відчули атмосферу комфорту і домашнього затишку.
15 жовтня 2015 року кафедрою маркетингу та реклами було проведено засідання наукового гуртка «Маркетинг та реклама» (керівник – асист. Соколюк К.Ю.) на теми: «Бренд та брендинг в сучасному маркетингу» та «Дослідження споживчих потреб молоді на товарному ринку України». З доповідями виступили здобувачі вищої освіти ОС «бакалавр»: Цаплюк Яна (гр. МР-41д) – «Бренд та брендинг – поняття та розвиток»; Пасічник Таня (гр. МР-41д) – «Бренд та брендинг у сучасному маркетингу»; Перегуда Єгор (гр. МР-41д) – «Етапи формування брендингу та його елементи»; Липецька Валентина (гр. МР-22д) – «Іміджева реклама, її вплив на формування споживчих вподобань сучасної молоді». В обговоренні проблемних питань приймали участь викладачі кафедри та здобувачі вищої освіти ОС «бакалавр», спеціальності «Маркетинг», що є учасниками наукового гуртка «Маркетинг та реклама».
13 жовтня 2015 року у ВТЕІ КНТЕУ відбувся святковий захід, присвячений Дню захисника України. Назва цього популярного в народі свята говорить сама за себе. Захист своєї Вітчизни від зазіхань з боку тих, хто час від часу намагається загрожувати державним засадам будь-якої країни - свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, дуже часто величезної самопожертви і колосальної самовіддачі.
13 жовтня 2015 року о 13.00 годині в рамках святкування Днів факультету товарознавства, туризму та готельно-ресторанної справи проводився майстер-клас із скрапбукінгу майстром декоративно-прикладного мистецтва Катериною Боцюрою, у якому взяли участь здобувачі вищої освіти груп ГРС-11д, Т-11д, ХТІ-11д, Т-21д, ГРС-21д, ГРС-41д Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ.