Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

5 листопада 2015 року студенти спеціальності «Харчові технології та інженерія» I-IV курсів ВТЕІ КНТЕУ відвідали I Міжнародний кулінарний фестиваль «BESTCookFest-2015», що проводився у м. Києві протягом 4-6 листопада. Фестиваль відбувся вперше з ініціативи Українського кулінарного союзу в межах Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу. Програма фестивалю включала АРТ-КЛАС у номінаціях скульптура з пастилажу, робота з мастики, святковий торт, ексклюзивний весільний торт; індивідуально-практичний клас у номінаціях вегетаріанська страва, національна страва, ресторанний десерт, а також кращий шеф-кухар класу категорії Р за участі юніорів.  

Сучасне суспільство швидко і динамічно розвивається, воно просто має потребу в людях, які могли б віртуозно володіти інформацією і цифрами, володіти аналітичним розумом і будувати далекосяжні плани, що будуть допомагати розвиватися не тільки підприємству, але і державі в цілому.  

5 листопада 2015 року співробітники бібліотеки інституту Т.М. Яворська, Г.І. Снігур та А.М. Клочко взяли участь у науково-практичному семінарі, який провели Всеукраїнська громадська організація «Українська спілка інвалідів - УСІ», Львівський обласний осередок «ЛОО ВГО УСІ» за підтримки «Svefi Academy» (Швеція) та наковці Ресурсного центру освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребам Національного університету «Львівська політехніка».

5 листопада 2015 року о 11.10 годині студенти групи ХТІ-21д (куратор Білоус І.М.) факультету товарознавства, туризму та готельно-ресторанної справи провели кураторську годину на катку «Льодовий клуб». Під час катання студенти отримали позитивні емоції та гарний настрій.

4-6 листопада 2015 року в Києві студент групи ХТІ-21д Маєвський Євген взяв участь від ресторану «Ile de France» у І Міжнародному кулінарному фестивалі «BESTCookFEST»-2015. Організатором фестивалю виступив Український кулінарний союз за підтримкою Київського національного торговельно-економічного університету. Маєвський Євген взяв участь у категорії юніорів в номінації «Страви з птиці», де готував «Французький півник кокюле під кисло-солодким соусом», в результаті чого міжнародного класу журі достойно його оцінили надавши йому п’яте місце та сертифікат за участь в І Міжнародному кулінарному фестивалі «BESTCookFEST»- 2015.

4 листопада в навчальному корпусі №1 ВТЕІ КНТЕУ на власному досвіді весь смак інтелектуальної гри «ЩО? ДЕ? КОЛИ?» змогли відчути команди нашого ВУЗу. В даному змаганні були представлені наступні команди: команда викладачів під назвою «Ерудит», команда ОФФ «Ноутіліус», команда ФЕММ «Магній В6» та команда ФТТГРС «Trade Wolfs». На початку конкурсу всім гостям, командам та журі були роз’яснені правила гри, яка за звичкою складалась з трьох турів, що містили по 10 питань.