Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

6 листопада 2015 року в рамках профорієнтаційної роботи студенти та викладачі Вінницького торговельно-економічного інституту взяли участь у Ярмарку професій у смт Чечельник, який проводився за ініціативи районного Центру зайнятості на базі Чечельницької районної державної адміністрації Вінницької області.

5 листопада 2015 року студенти спеціальності «Харчові технології та інженерія» I-IV курсів ВТЕІ КНТЕУ відвідали I Міжнародний кулінарний фестиваль «BESTCookFest-2015», що проводився у м. Києві протягом 4-6 листопада. Фестиваль відбувся вперше з ініціативи Українського кулінарного союзу в межах Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу. Програма фестивалю включала АРТ-КЛАС у номінаціях скульптура з пастилажу, робота з мастики, святковий торт, ексклюзивний весільний торт; індивідуально-практичний клас у номінаціях вегетаріанська страва, національна страва, ресторанний десерт, а також кращий шеф-кухар класу категорії Р за участі юніорів.  

Сучасне суспільство швидко і динамічно розвивається, воно просто має потребу в людях, які могли б віртуозно володіти інформацією і цифрами, володіти аналітичним розумом і будувати далекосяжні плани, що будуть допомагати розвиватися не тільки підприємству, але і державі в цілому.  

5 листопада 2015 року співробітники бібліотеки інституту Т.М. Яворська, Г.І. Снігур та А.М. Клочко взяли участь у науково-практичному семінарі, який провели Всеукраїнська громадська організація «Українська спілка інвалідів - УСІ», Львівський обласний осередок «ЛОО ВГО УСІ» за підтримки «Svefi Academy» (Швеція) та наковці Ресурсного центру освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребам Національного університету «Львівська політехніка».

5 листопада 2015 року о 11.10 годині студенти групи ХТІ-21д (куратор Білоус І.М.) факультету товарознавства, туризму та готельно-ресторанної справи провели кураторську годину на катку «Льодовий клуб». Під час катання студенти отримали позитивні емоції та гарний настрій.

4-6 листопада 2015 року в Києві студент групи ХТІ-21д Маєвський Євген взяв участь від ресторану «Ile de France» у І Міжнародному кулінарному фестивалі «BESTCookFEST»-2015. Організатором фестивалю виступив Український кулінарний союз за підтримкою Київського національного торговельно-економічного університету. Маєвський Євген взяв участь у категорії юніорів в номінації «Страви з птиці», де готував «Французький півник кокюле під кисло-солодким соусом», в результаті чого міжнародного класу журі достойно його оцінили надавши йому п’яте місце та сертифікат за участь в І Міжнародному кулінарному фестивалі «BESTCookFEST»- 2015.