Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

20 лютого 2025 року у Бізнес-школі ВТЕІ ДТЕУ відбулася захоплива зустріч із Тетяною Никифоровою — психологом, профайлером, бізнес-коучем та засновницею клініки ментального здоров'я.

20 лютого 2025 р. відбувся Форум академічної доброчесності, ініціатором проведення якого виступила ГО «Прогресильні», а до участі долучилися більше 3 тисяч освітян, в тому числі науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ВТЕІ ДТЕУ проф. Чорна Н., доц. Кізюн А.Г., доц. Онищук Н.В.

20 лютого 2025 р. о 12:00 на площі Героїв Небесної Сотні біля скульптурної композиції «Дерево Свободи» відбулась тиха акція «Ангели памʼяті», до якої долучились студенти Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.

20 лютого 2025 року колектив Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ вшанував пам’ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання та поклав квіти до скульптурної композиції «Дерево Свободи».

19 лютого 2025 року відбулась унікальна подія для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" — гостьова лекція від Мар’яни Татарин, українсько-канадської експертки у сфері цифрової трансформації фінансових систем. Це була не просто лекція — це був неоціненний досвід, який дозволив студентам зазирнути у майбутнє професії фінансиста крізь призму інноваційних технологій, глобального ринку та практики світового рівня.

19 лютого 2025 р. для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» (ОП «Ресторанні технології») у рамках вивчення освітнього компоненту «Інноваційні технології ресторанної продукції» проведено майстер-клас на тему «Інновації в технології приготування баношу».