Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

11 квітня 2024 року на базі Національного університету харчових технологій у рамках 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» відбулися підсумкові науково-практичні конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології та інженерія», на яких свої роботи презентували здобувачі вищої освіти Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.

На конференції за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа», у якій брали участь 24 здобувачі з 12 закладів вищої освіти, роботу на тему «Розробка та реалізація стратегії управління лояльністю споживачів в закладах ресторанного господарства» презентувала Катерина Драчинська, здобувачка вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «бакалавр» групи ГРС-31д (науковий керівник – канд. екон. наук, доц. Ірина Мазуркевич). За результатами захисту роботи Катерина була нагороджена дипломом ІІІ ступеня (http://surl.li/spwom).
На конференції за спеціальністю «Харчові технології та інженерія», до участі в якій долучилися 30 здобувачів із 16 закладів вищої освіти, роботу на тему «Удосконалення технології виробництва майонезу» презентував Владислав Присяжнюк, здобувач вищої освіти спеціальністю 181 «Харчові технології» ОС «бакалавр» групи ХТ-42д ((науковий керівник – канд. техн. наук, доц. Лариса Фіалковська)). За результатами захисту роботи Владислава нагородили грамотою в номінації «Практична цінність» (http://surl.li/spwpn).
Щиросередечно вітаємо здобувачів вищої освіти та їхніх наукових керівників з високою оцінкою наукових робіт, зичимо натхнення для продовження наукових пошуків, нових відкриттів та здобутків!