Здобувачі вищої освіти взяли участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології та інженерія»
11 квітня 2024 року на базі Національного університету харчових технологій у рамках 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» відбулися підсумкові науково-практичні конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології та інженерія», на яких свої роботи презентували здобувачі вищої освіти Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.
На конференції за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа», у якій брали участь 24 здобувачі з 12 закладів вищої освіти, роботу на тему «Розробка та реалізація стратегії управління лояльністю споживачів в закладах ресторанного господарства» презентувала Катерина Драчинська, здобувачка вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «бакалавр» групи ГРС-31д (науковий керівник – канд. екон. наук, доц. Ірина Мазуркевич). За результатами захисту роботи Катерина була нагороджена дипломом ІІІ ступеня (http://surl.li/spwom).
На конференції за спеціальністю «Харчові технології та інженерія», до участі в якій долучилися 30 здобувачів із 16 закладів вищої освіти, роботу на тему «Удосконалення технології виробництва майонезу» презентував Владислав Присяжнюк, здобувач вищої освіти спеціальністю 181 «Харчові технології» ОС «бакалавр» групи ХТ-42д ((науковий керівник – канд. техн. наук, доц. Лариса Фіалковська)). За результатами захисту роботи Владислава нагородили грамотою в номінації «Практична цінність» (http://surl.li/spwpn).
Щиросередечно вітаємо здобувачів вищої освіти та їхніх наукових керівників з високою оцінкою наукових робіт, зичимо натхнення для продовження наукових пошуків, нових відкриттів та здобутків!