Cлухачі Бізнес-школи ВТЕІ ДТЕУ брали участь у майстер-класі з приготування суші та ролів
3 квітня 2024 року слухачі Бізнес-школи ВТЕІ ДТЕУ брали участь у майстер-класі з приготування суші та ролів.
Провів майстер-клас Владислав Мигалик, випускник Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ, Гуру східної кухні, автор багатьох рецептів страв японської кухні, професійний сушист, співзасновник торгової марки "YAMA", власник франчайзингової мережі "Суші-барів Yama".
Владислав показав учасникам заходу всі секрети приготування суші та ролів. Всі учасники майстер-класу мали можливість приготувати три види ролів з меню підприємства "Sushi bar Yama".
Слухачі Бізнес-школи навчилися всіх тонкощів приготування ролів, відпрацювали техніку скручування та технологію виробництва.
Приємна дружня атмосфера панувала під час спільного приготування страви, а результатом було представлення сушефу приготовленої страви.
Щиро дякуємо шановному Владиславу Мигалику за проведений майстер-клас, за інгредієнти для різних видів ролів від "Sushi bar Yama", за поради та настанови в приготуванні ролів, обмін досвідом та ознайомлення з практичними кейсами.