Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

16 лютого 2023 року для студентів спеціальності «Право» та «Соціальне забезпечення», а також для викладачів ВТЕІ ДТЕУ проведено дев’ятий із серії тренінг з запобігання домашньому насильству на тему «Роль соціальної служби та мобільних бригад соціальної служби у запобіганні домашньому насильству у громадах. Основні напрями реалізації державної політики у сфері запобігання домашньому насильству у громадах», який провела Людмила Оніщук – практичний психолог відділу «Денний центр соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього та/або гендерно зумовленого насильства» Вінницького міського центру соціальних служб.

Експертка розповіла про роль соціальних служб та мобільних бригад соціальних служб у запобіганні домашньому насильству у громадах. Розкрила зміст послуги соціальної профілактики, яка спрямована на попередження, обмеження та зупинення негативних соціальних і особистісних (поведінкових) явищ та їх наслідків комплекс заходів, що здійснюються суб’єктом, який надає соціальні послуги. Такий комплекс заходів реалізується в соціальному середовищі за допомогою різних інструментів впливу соціального, юридичного, педагогічного і психологічного характеру. Під час виїздів і на базі стаціонарного місця локації мобільної бригади можна проводити вторинну й третинну профілактику насильства — інформувати населення про насильство й про виявлення постраждалих від насильства для надання їм соціально-психологічної допомоги. У практичній часині експертка аналізувала із учасниками тренінгу основні напрями реалізації державної політики у сфері запобігання домашньому насильству у громадах.
Серія тренінгів із запобігання домашньому насильству проходять у ВТЕІ ДТЕУ з 27.01.2023 по 17.02.2023. Заходи проводяться у межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки уряду Великої Британії. Думки, погляди та рекомендації, викладені у цих подіях, належать авторам(-кам) і не обов’язково відображають офіційну політику чи позицію UNFPA, ГО «Інноваційні соціальні рішення» або уряду Великої Британії.