Участь у гостьовій лекції на тему «Технологічні рішення для підвищення ефективності та прибутковості виробництва молочної продукції»

27 жовтня 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи і здобувачі вищої освіти за спеціальністю G13 / 181 Харчові технології долучилися до гостьової лекції на тему «Технологічні рішення для підвищення ефективності та прибутковості виробництва молочної продукції», спікером на якій виступив канд. техн. наук, начальник фінансово-аналітичного управління МК «Галичина» Олег Рагозін.
Захід став чудовою нагодою дізнатися, як поєднати технологію, економіку та інновації, щоб досягти стабільного успіху у виробництві. На лекції, зокрема, було висвітлено проблеми планування прибутковості переробних підприємств молочної галузі, особливості розрахунку рівнів прибутку, формування цінової політики підприємств, ефективні підходи до виробництва продукції – від молока та кефіру до питних йогуртів тощо.
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи висловлює вдячність кафедрі технології м’яса та м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій, яка виступила з ініціативою проведення лекції, молочній компанії «Галичина» та особисто Олегу Рагозіну за можливість прослухати лекцію та глибше ознайомитися з актуальними проблемами молочної галузі України.



