Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

7 жовтня 2025 року для здобувачів вищої освіти за спеціальностями G13 Харчові технології / 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» / J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг було проведено майстер-клас на тему «Технологія приготування кондитерських виробів та їх оздоблення», під керівництвом Тетяни Лебідь – кондитера кафе-кондитерської «TorteMie», власниці торгової марки «Солоденькі історії».

Учасники заходу ознайомилися з технологічними етапами приготування натурального зефіру (яблучного з натуральним барвником та полунично-яблучного), особливостями вибору сировини, а також секретами отримання ніжної консистенції та рівномірної структури продукту.
Здобувачі вищої освіти мали можливість власноруч приготувати зефір із використанням натуральних фруктових пюре та желюючих агентів, дотримуючись технологічного процесу та вимог санітарії. Особливу увагу приділено питанням впровадження у виробництво кондитерських виробів інновацій, зокрема використанню натуральних барвників і підсолоджувачів.
Приготувавши смачні десерти, учасники майстер-класу провели їх дегустацію та оцінили їх органолептичні властивості.
Завершився майстер-клас врученням іменних сертифікатів, а також спілкуванням на професійну тематику. Подібні заходи, безумовно, сприяють розвитку практичних навичок здобувачів вищої освіти та формуванню їх професійної майстерності, а також популяризації сучасних технологій приготування кондитерських виробів.