Для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» проведено майстер-клас «Приготування суші з використанням локальної сировини»
02 жовтня 2024 року для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» проведено майстер-клас «Приготування суші з використанням локальної сировини», під керівництвом Владислава Журавського, бренд-шефа та співвласника закладу «ULOV Доставка їжі».
В. Журавський розповів здобувачам вищої освіти про асортимент суші, які виготовляються закладом, та специфіку приготування кожного з їх видів, зокрема, особливості підготовки рису та інших напівфабрикатів і соусів, а також продемонстрував технологічні прийоми приготування продукту.
Присутні на заході здобувачі мали можливість під керівництвом шефа власноруч приготувати суші, відчувши при цьому усі тонкощі процесу, а також поспілкуватися з ним, поставити питання по суті та отримати на них вичерпні відповіді.
Приготовлені власноруч, під керівництвом Владислава суші смакували по-особливому, адже частина використаної сировини є локальною по відношенню до Вінниччини.
Проведений майстер-клас дав можливість здобувачам вищої освіти набути нових професійних навичок, які можуть бути корисними їм у майбутній професійній діяльності.
За проведений майстер-клас здобувачі вищої освіти і колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи висловлюють слова вдячності Владиславу Журавському та закладу «ULOV Доставка їжі» і сподіваються на продовження співпраці.