Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

8 листопада 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології», «Туризм» взяли участь в круглому столі за участю експертів ринку HoReCa. Даний захід був організований кулінарним центром МХП, який зібрав тридцять учасників – шефів, рестораторів, менеджерів – аби нарешті оффлайн поділитися болями і радощами, а ще досвідом виживання і креативністю самоорганізації закладів у неординарному сьогоденні. Також захід транслювався і в онлайн режимі. Модератором круглого столу був Максим Храмов – ресторатор, співвласник «Pastateca», президент ресторанної премії «Пальмова Гілка». Упродовж чотирьохгодинної розмови спікери обговорили зміни, які пережила HoReCa з початку повномасштабного вторгнення, та реалії роботи під час війни.

Для учасників заходу було проведено дегустацію допрацьованого продукту (RtE), розробленого бренд-шефом Кулінарного центру МХП Ілльою Демковським, де також було проаналізовано, чим такі продукти можуть допомогти індустрії гостинності.
Експертну дискусію підтримала Ольга Насонова – власниця ресторанного консалтингу, директор аналітичного центру «Ресторани України» – з професійними інсайтами, як почувається ресторанний ринок під час війни, аналітикою, а також прогнозами на 2023 рік.
Видами сучасного фуд-бізнесу, антологією war cooking’s історій поділилася Марія Банько – експертка з комунікацій в ресторанному бізнесі, фуд-журналістка, засновниця проєкту «War Cookbook».
Всі учасники, які доєдналися онлайн до круглого столу, наприкінці виступу кожного зі спікерів мали можливість поставити їм запитання та отримати на них кваліфіковані відповіді.
Захід був корисним для усіх, хто дотичний до сфери гостинності, цікавим, інформативним, натхненним, у вільному форматі «живого» спілкування відомих фахівців у ресторанній галузі України.