
15-18 березня 2025 року у м. Львів відбувся Тренінг з інтерактивних методик викладання курсу громадянської освіти «Демократія: від теорії до практики» (частина 1), участь у якому взяла асистентка кафедри менеджменту та публічного управління Віта Бондар.

18 березня 2025 року для здобувачів магістерського та бакалаврського рівня вищої освіти освітніх програм «Публічне управління та адміністрування», «Бізнес-адміністрування», «Менеджмент організацій», а також усіх бажаючих відбувся цикл надихаючих зустрічей з керівництвом та працівниками департаментів ОВА, в рамках заходів «Молодь та держава: твоя країна - твій вибір».

18 березня 2025 року з ініціативи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «бакалавр» було організовано майстер-клас на тему «Технологія приготування та декорування медових тістечок», який провів Олександр Зубко – кондитер тратторії «Terra Mare», випускник спеціальності 181 «Харчові технології».

18 березня 2025 року для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм і рекреація», 181 «Харчові технології» ОС «бакалавр» проведено гостьову лекцію на тему «Ключові тренди сучасної барної індустрії. Флейрінг як вид барного мистецтва», у якості запрошеного лектора на якій виступив Степан Вітрук – шеф-бармен ресторану «Lolla – gastro place», ресторанно-готельного комплексу «Drive Club».

18 березня 2025 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було проведено відкрите засідання наукового гуртка «Простір дослідження туризму та гостинності» (керівник – доц. Антонюк К.Г.) на тему «Вінниця – туристичний центр Поділля».

18 березня 2025 року кафедрою обліку та оподаткування проведено відкрите засідання дискусійного клубу «Сучасна проблематика обліку, аналізу і контролю в сфері господарської діяльності».


