Представники інституту взяли участь у Форумі туризму та гостинності
Цьогоріч основними темами форуму були «Доступний туризм та інклюзія як конкурентна перевага», «Маршрути місцями памяті», «Інвестиції та розвиток туристичних проєктів», «Гастрономічний і медичний туризм», «Формула успіху HoReCa 2026: сервіс + маркетинг + безпека», ін.
Участь у форумі взяли завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Наталія Чорна, здобувачі вищої освіти за спеціальностями J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, J3 Туризм і рекреація, G13 Харчові технології. Присутні на форумі представники інституту відвідали спеціалізовані виставки «Tour EXPO» та «Готельний та ресторанний бізнес», прослухали вісім панельних дискусій від понад 40 відомих спікерів – практиків та лідерів індустрії, а також поспілкувалися з представниками туристичної та готельно-ресторанної галузей, закладів освіти, які здійснюють підготовку фахівців для сфери гостинності.